Zvládni své vnitřní sabotéry!

Buďte vklidu, ukotvení v teď a tady i v životě plném změn, tlaků a požadavků.

Chcete mít

  • lepší výsledky, dosažené s větší lehkostí a dobrými pocity?
  • lepší vztahy v práci i doma?
  • kreativnější a inovativnější nápady?
  • více energie, pohody, motivace a méně stresu?
  • lepší spánek?
  • schopnost čelit výzvám a zvládat složité situace s větší jasností, lehkostí a odolností?
  • schopnost kontrolovat své myšlení a neutápět se ve výčitkách a negativních myšlenkách?

Pokud jste na některou z těchto otázek odpověděli "ANO", pak je pro Vás nejvyšší čas naučit se pracovat s Vašimi

VNITŘNÍMI SABOTÉRY.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Sabotéři jsou něco jako záškodníci, kteří nám úspěšně brání v tom prožívat život v klidu a radosti.

Jsou to naše vlastní myšlenkové tendence, na základě kterých se rozhodujeme a skrze které filtrujeme naši realitu. 

A náš život se na základě toho dá jednoduše rozdělit na dva scénáře: buď JSME V POHODĚ anebo se SABOTUJEME.

Radostný život + hluboký klid + skvělé výsledky v tom, co děláme

Jde to vůbec dohromady?

Náš výkon, úspěch a spokojenost jsou ovlivněny naším vlastním vnitřním nastavením, tedy tím, jak o dané situaci přemýšlíme a co si myslíme, že v daný okamžik máme nebo nemáme dělat. 

A my věříme tomu, že to, co nás v ten moment napadá, je vždy to opravdové, ryzí a jediné možné řešení.

Jenomže... co když pravda je jiná? 

To, jaké možnosti nebo řešení vidíme, totiž záleží od toho, jakou část mysli v ten okamžik zapojíme

Máme na výběr dvě: VNITŘNÍHO SABOTÉRA  nebo VNITŘNÍHO MUDRCE.

A zatímco vnitřní mudrc je naše kreativní část mozku, která nás motivuje skrze pozitivní emoce jako je empatie, zvídavost a kreativita, vnitřní sabotéři jsou tendence, které sídlí v nejstarší části mozku, která je zodpovědná za přežití, a proto nás drží zpátky, podkopávají naše snažení a motivují nás skrze negativní emoce jako je strach, stres, hněv, nejistota, vina, stud a další.

Mohou proto přinášet krátkodobé výsledky, ale málokdy nám přinesou klid, spokojenost a dlouhodobé štěstí

My se však můžeme naučit tyto sabotéry ovládat, vědomě využívat nastavení vnitřního mudrce a tím pádem prožívat naši realitu skrze kreativitu, svobodu a nadhled. 

A přesně toto Vás naučíme v programu Zvládni své sabotéry

Naše sabotérské tendence se dělí na 10 základních typů:  

  • SOUDCE- hlavní sabotér
  •  Hyperdosahovač
  • Perfekcionista
  • Neposedný
  • Prokrastinátor
  • Potěšitel
  • Kontrolor
  • Oběť
  • Hyperúzkostlivý
  • Hyperracionání

Díky našemu programu nejenže 

✓ objevíte, který je Váš nejsilnější sabotér a jak konkrétně ovlivňuje Váš život,

a díky tomu

✓ pochopíte, proč Vás některé situace trápí víc než jiné,

ale hlavně

✓ naučíte se, jak s nimi pracovat,

✓ a zjistíte, jak díky jejich vědomé kontrole prožívat v životě mnohem víc pohody a radosti.

V programu získáte:

  • 7 videolekcí, ve kterých se dozvíte důležité principy práce se sabotéry;
  • 8 živých Q&A setkání na zoomu, kde se budete moci ptát a kde s Vámi budeme sdílet reálné příklady z praxe;
  • přístup k unikátnímu testu, na základě kterého zjistíte, jaký je konkrétně Váš největší sabotér;
  • přístup do speciální uzavřené skupiny na facebooku, kde budeme v rámci celého kurzu denně komunikovat, sdílet a vzájemně se podporovat;
  • 7 pracovních listů, které Vám pomůžou informace získané během kurzu integrovat do denního života.

Jak bude program probíhat?

  • program začínáme všichni společně první týden v lednu, kdy se Vám otevře členská sekce kurzu a uvolní první videolekce;
  • následovat bude čtvrteční živé Q&A setkání na zoomu, kde bude možnost si živě dovysvětlit, co zaznělo ve videolekci, a zároveň odpovědět na Vaše otázky nebo nasdílet naše tipy a zkušenosti z praxe;
  • vždy v pondělí se pak uvolní nová videolekce, po které bude následovat další živé setkání na zoomu ve čtvrtek;
  • k tomu bude otevřena speciální uzavřená facebooková skupina, kde budeme v průběhu celého programu v průběžném kontaktu, a kde bude možnost sdílet své pokroky, výzvy, úvahy a ptát se na doplňující dotazy;
  • program bude zakončen posledním živým zoom setkáním osmý týden kurzu, kde Vás podpoříme živě finálními tipy a triky pro Vaši vlastní úspěšnou práci se sabotéry.

CENA PROGRAMU: 7.500,- KČ

Brány programu, a tudíž možnost se do programu přihlásit, zavíráme 5.12.2021. 

Co o práci s vnitřními sabotéry řekli jiní?

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Dost jsem v životě tápal. Nevěděl jsem, na co se zaměřit a hlavně jakým způsobem si to urovnat v hlavě. Sabotoval jsem se, prokrastinoval. Problémy se mi hromadily a já byl více a více frustrovaný, že mi utíká vše pod prsty. Měl jsem špatnou náladu, nějaké věci jsem řešil negativně, aniž bych musel. Měl jsem zkrátka špatný přístup. Práce se sabotéry donutí člověka přemýšlet, ale takovým způsobem, že najednou znáte odpověď. Nejlepší je, že vždy jsem měl pocit, že jsem na správné cestě, a že mě Honza s mými sabotéry vede tím správným směrem. Teď už konečně vím, jak si seřadit život do souvislostí, kterých chci. Dokážu se ptát sám sebe otázkami, které nejlépe po jejich zodpovězení vyřeší můj problém a nebo mi ukážou cestu, kam se vydat. Jsem daleko šťastnější a veselejší, než dříve. Začal jsme si věci užívat a nebrat si špatné věci osobně.
Ondřej Vinklersoukromý podnikatel
Pochopila jsem, že v mém životě jsou některé programy, které mi mohou blokovat nebo naopak zlepšovat jednání v různých situacích. Díky práci se svými sabotéry již nemívám tak často úzkost z toho, že něco není dle mých představ, protože vím, že to je jen program, který mi vznikl a žil se mnou dlouho. Snažím se využívat jen jeho silné stránky. Práce se sabotéry mě posunula hlavně v tom, že jsem pochopila, proč se mi věci dějí, jak na ně reaguji a co se děje. Pochopila jsem tu část sebe, která občas (dost často) řídí můj život. Takže po odhalení sabotéra mohu vesele zase převzít kormidlo nad mých životem a jeho si nechat jít po svých. Je to denní trénink. Nejlepší je, že mi mohou v některých oblastech svého života pomáhat, je to ale denní trénink, který není úplně příjemný, ale když to člověk jednou změní, dějí se zázraky.
Erika Bachbusiness mentorka, www.erikabach.cz
Od té doby, co mi Honza ukázal základy mental fitness, se tyto principy staly mou každodenní rutinou. Praktikuji zejména principy pozitivní inteligence (vnímání sabotérů-hyperdosahovač a unikač a posilování mudrce) a meditaci. Tyto metody mi nadobro změnily život. Osobně bych to nazval, že jsem našel svůj „vnitřní klid“. Začal jsem mít radost z maličkostí, jako jsou například východ Slunce, dětský smích nebo úsměv. Také jsem mnohokrát více pozitivní, beru život tak, že všechno se děje z nějakého důvodu a vše je k něčemu dobré. Dokážu se na vše podívat z nadhledu díky silnému mudrci. Také si díky silné mysli dokážu odpovědět na mnoho otázek, na které jsem dříve odpověď neznal…například „Co mě naplňuje?“ nebo „Kterou kapitolou se v budoucnu vydat?“. Taky jsem se naučil techniku „Pomáhej a nic neočekávej zpět“, které mě, dá se říci, naplňuje a řídím se jí každý den.
Matěj Fabišmistr ČR v bikrosu
Prožívala jsem nelehké období. Kdyby to šlo, vymazala bych ho úplně ze svého života. Častokrát jsem si říkala, jestli se mi to náhodou nezdá, ale ne. Nedá se to ani slovy popsat, co jsem prožívala. Přiznám se, že nikomu bych to nepřála. Nebyla jsem to já a nevěděla jsem, jak z toho ven. Soudila jsem se, že na to nemám, chtěla jsem věci dělat perfektně, ale vždycky to nebylo dle očekávání. Přála jsem si být zase šťastná, tak jak tomu bylo dřív a byla jsem rozhodnuta udělat cokoliv. Měla jsem a stále mám v životě to štěstí, když si něco moc přeji, tak se mi to splní. Ve správný čas jsem narazila na metodu práce se sabotéry. Přiznám se, měla jsem obavy, co mě bude čekat, jak to bude probíhat, ale i přesto jsem do toho šla. Uvědomila jsem si hodně věcí, nejvíce to, že můžu udělat chybu a učit se z ní. Získala jsem cenné tipy a úplně jiný pohled na život. Díky práci se svými sabotéry se snažím dívat na svět s nadhledem, pozitivně a nesnažím se dělat věci za každou cenu perfektně. A to je obrovská úleva.
Monika Šimonkováasistentka ředitele společnosti K R E S spol. s r.o.
Na práci se sabotéry se mi líbí, že se jedná v podstatě o psychologickou metodu opřenou na neurovědě. Principy té práce jsou proto jasné, zřejmé a hlavně jednoduché. Ze začátku jsem se bál, jestli na to vůbec budu mít čas. Ale díky jednoduchým minitechnikám jsem se svými sabotéry mohl pracovat i já. Největším přínosem je, že už se dokážu lépe kontrolovat. Nejednám impulzivně a dokážu si mezi tím, co se děje, a mojí reakcí, vytvářet čím dál větší prostor. A z toho mám radost. Už nesjíždím tak automaticky ke svému perfekcionistovi. A to ani doma, což je skvělé.
Petr Sabojředitel obchodního oddělení
Nejdřív jsem byla vyděšená, kolik sabotérů mám. Poznala jsem se téměř v každém z nich. A nebylo to moc příjemné. Díky tipům od Kristiny jsem se ale naučila víc a víc poznávat, kdy sabotéři přicházeli. Ze začátku jsem moc neuměla pracovat se svým mudrcem, ale to se postupně díky tréninku lepšilo. Největší výzvou bylo zapojit to v práci, při vedení mého týmu. Ale dnes vidím opravdu pokroky a mám pocit, že opravdu už tak moc nesoudím a nejsem tak velký hyperdosahovač. Stále tyto tendence mám, ale dokážu je dnes mnohem lépe ovládat.
Eva Hejmanadvokátka

Kdo jsme?

Kristina Škrabalová

Kristina vystudovala práva na Karlově Univerzitě a nastoupila do prestižní advokátní kanceláře. Tam na základě maximálního vytížení kompletně vyhořela a jako třešnička na dortu se jí rozpadl její dlouhodobý vztah. V krátké době tak přišla o všechno, co tvořilo její tehdejší realitu. A přišla na to, že tady něco nehraje

Tak se sbalila a odjela do Asie. Nejdřív žila ve Vietnamu, pak se přestěhovala do Himalájí. Tam učila v místní škole a postupně objevovala základy toho, jaké principy vedou k naplněnému a radostnému životu. 

Pak se vrátila do Evropy, absolvovala mezinárodní koučovací výcvik a od té doby ukazuje ostatním, jak dojít ke svým cílům, jak efektivně rozpouštět vlastní limity a jak stavět zdravé základy spokojeného života.

Díky vědomé práci se svými hlavními sabotéry perfekcionistou a hyperdosahovačem si mnohem lépe hlídá své náročné pracovní tempo a místo původního přepracování a zahlcení si reálně tvoří udržitelný life-work balance.

 

Honza Klapsia

Honza je profesionální kouč, mentor  a mental fitness trenér soustřeďující se na koučování v menších a středních firmách a zájemce o osobní růst.  Zaměřuje se na talenty, týmové koučování, vztahy a work - life balance.

Je to bývalý technolog, stratég, technický ředitel i ředitel.

Honza je učící se typ, který miluje vzdělávání se  a skládá všechny informace a zkušenosti do jednoho obrazu osobního růstu.

Považuje se za člověka, co umí vyslyšet a slyší i to “mezi řádky”, díky čemuž dokáže objevit opravdovou příčinu problému.

Je to hudebník milující rytmus a houpavý groove, který je zároveň na cestě za moudrostí, mudrcovstvím, duchovním růstem.

Má čtyři děti, je podruhé ženáty, a když zrovna nekoučuje a nehraje na kytaru, pomáhá své ženě starat se o koně, které mají ve stáji vedle domu.

Proč Vás chceme naučit pracovat s Vašimi sabotéry?

Jsme tým profesionálních odborníků v oblasti osobního rozvoje se zkušeností 1500+ hodin reálné práce s klienty.

Potkali jsme se ve výcviku Pozitivní inteligence u Shirzada Chamine, kde jsme se učili základy práce s vnitřními sabotéry a oba byli výsledky této metody nadšení. Záleží nám proto na tom, abychom mohli dál předávat tento návod na jednoduchý trénink k tomu, jak získat ukotvení, stabilitu, pocit klidu a větší nadhled v životě plném změn, tlaků a neustálých požadavků.

Chceme, aby naši klienti byli v pohodě za jakékoliv situace a zvládali změny s nadhledem. A k tomu využíváme hned několik nástrojů z oblasti koučinku a mental fitness.

Protože ano, taky s námi kdysi naši vnitřní sabotéři házeli jako s pytlem obilí. A občas se o to ještě někdy snaží. Ale díky metodám, které jsme se naučili, a které s Vámi chceme sdílet, jsme víc a víc opravdovými pány svého života. A kvalita našich životů se mnohonásobně zlepšila. 

Protože naše sabotérské myšlenky už neovládají nás. Ale my ovládáme je. A to Vás chceme naučit. 

 

Ano, to mi dává smysl.